Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    САЛА ПА-БЕЛАРУСКУ.

    Яго соляць ахалоджанным. На дно ачышчанага і прасушанага кубельца насыпаюць слой сухой солі да 0,5 см. Пасля кладуць самы вялікі (на ўсё дно) каквалак (можна выразаць круг) сала. З усіх бакоў яго пакрывае соль. Слой солі сыплюць зверху і як мага шчыльней кладуць астанія кавалкі сала рад за радам, папярэдне працёршы іх буйнай соллю. Апошні (верхні0 слой зноў засыпаюць. Дарэчы, сала “набірае” толькі патрэбную колькасць солі. Праз 3 тыдні прадукцыя гатова на стол. Беларускае сала адрозніваецца ад звычайнага прыправамі. Знімаюць лішкі солі, абсыпаюць іолатым перцам, каляндрай, дзе-нідзе здробленым часнаком, уціраюць усё, дадаюць здроблены лаўровы ліст. Каля тыдня вытрымліваюць у кубельцы.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar