Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    САЛА Ў РАПЕ

    Свіное сала рэжам на кавалкі, памер якіх вы бачыце на фота, складваем ў рондаль, вытрымліваем 12 гадзін у халадзільніку пад вечкам. Рыхтуем расол - на 1 л вады 400 г солі, духмяны перац, лаўровы ліст, зерне каляндры. Варым да поўнага растварэння солі, астуджаем. Затым сала заліваем расолам і пакідаем проста на стале ў кухні пад вечкам на 3 сутак, кожныя 12 гадзін паварочваючы кавалкі з боку на бок. На трэція суткі рыхтуем сумесь молатага чорнага перцу, таўчонага часныку, парашка лаўровага ліста, каляндры і пякучага чырвонага перцу (яго зусім трохі). Кавалкі сала вымаем з расола, абсушваем папяровымі сурвэткамі і шчодра абшмароўваем спецыямі. Загортваем сала па некалькі кавалкаў у фальгу ці шчыльную паперу і захоўваемы абавязкова ў маразільнай камеры, вымаючы для ўжывання па адным кавалачку.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 247 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar