Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    САЛА Ў ШАКАЛАДЗЕ

    -200 г сала

    -100 г шакаладу

     

    У класічным рэцэпце выкарыстоўваецца слабасалёнае сала нашпігаванае часныком. Калі няма з часныком не бяда - таксама смачна, пальчыкі абліжаш Сала, абавязкова халоднае, парэзаць кубікамі прыкладна 1 на 1 см. Сала павінна быць халодным каб хутчэй застыў шакалад. Можна папярэдне патрымаць у маразілцы. Шакалад растапіць дадаўшы 1ст. лыжку вады. У класічным рэцэпце выкарыстоўваецца горкі шакалад, але ізноў-ткі не бойцеся эксперыментаваць. Кавалачкі сала з дапамогай шпажкі акунуць у шакалад папярэдне увараны, (але не больш 3 мін на павольным агні) пакласці на плоскую талерку і прыбраць на 5 хвілін у маразілку. Падаваць да гарбаты як пачастунак, або ў якасці закускі да гарэлкі.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar