Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ВЯНДЛІНА, БУЖАНІНА, ЯЗЫК

     

    Паверхню вяндліны, бужаніны і языка трэба зачысціць нажом, зняць скуру, скарыначкі. Рэзаць вяндліну і бужаніну трэба папярок валокнаў, лепш за ўсё доўгім, тонкім (з вузкім лязам), добра вывастраным нажом. Лустачкі павінны быць роўнымі і тонкімі. Нарэзаную вяндліну, бужаніну ці язык варта пакласці на талерку роўнымі шэрагамі, упрыгожыўшы галінкамі зеляніны пятрушкі ці лісцікамі салаты. Да гэтай закускі можна падаць агуркі (свежыя ці салёныя), карнішоны, зялёную салату, салату з чырвонай ці белакачаннай капусты, салату з бурака. Асобна падаць хрэн з воцатам, гарчыцу, соус маянэз ці іншы востры соус.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar