Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БЛІНОВАЯ ЗАПЯКАНКА

    -фарш з бараніны - 400 г

    -цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі

    -часнык - 1 зубчык

    -алей - 2 ст. лыжкі

    -памідоры - 2 шт.

    -тварог - 200 г

    -зеляніна пятрушкі сечаная - 2 ст. лыжкі

    -жаўткі яечныя - 2 шт.

    -чабор сечаны - 1 ст. лыжка

    -сыр цвёрды цёрты - 100 г

    -перац чорны молаты -соль

    Для блінцоў:

    -мука пшанічная - 125 г

    -яйкі - 3 шт.

    -малако - 375 г

    -соль

     

    1. Яйка ўзбіце з 2/3 малака, мукой і соллю. Спячыце 12 блінцоў, змазваючы патэльню алеем.

    2. Для начыння цыбулю і часнык пасячыце і абсмажце на алеі. Пакладзіце фарш, абсмажце, памешваючы.

    3. Дадайце дробна нарэзаныя памідоры, 2 сталовыя лыжкі тварагу, зеляніну пятрушкі, пасаліце, паперчыце і прагрэйце.

    4. Паскладайце начынне на блінцы, згарніце іх рулетамі і разрэжце папярок лустачкамі таўшчынёй 2,5-3 см.

    5. Пакінутыя тварог і малако ўзбіце з яечнымі жаўткамі, пасаліце.

    6. У змазаную алеем форму выкладзіце прыгатаваную масу, на яе паскладайце вертыкальна лустачкі рулетаў.

    7. Пасыпце ўсё сырам і запякайце 15 хвілін пры 220 °C. 8. Пры падачы разрэжце запяканку на порцыі

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 186 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar