Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БРУЧКАВАЯ ЗАПЯКАНКА ФІНСКАЯ КАЛЯДНАЯ

    - бручка - 1,5 кг

    - сліўкі - 2 шклянкі

    - паніровачныя сухары - 1 кубак

    - цёмны цукровы сіроп - 1/2 шклянкі

    - яйка - 1 шт.

    - молаты імбір - 1.5 г. л.

    - белы перац - 1/2 г. л.

    - мушкатавы арэх - 1/2 г. л.

    - соль - 1 ст. л.

    для паніравання:

    - паніровачныя сухары

    - сметанкавае масла.

     

    Ачысціце бручкі шчоткай, зніміце з іх лупіну. Нарэжце на вялікія кавалкі і адварыце ў падсоленай вадзе, пакуль яны не стануць мяккімі, гэта зойме каля 30-40 хвілін. Працэдзіце, адвар не вылівайце, з дапамогай міксера прыгатуйце з бручкі пюрэ. Дадайце сумесь слівак з паніровачнымі сухарамі, цёмны сіроп, узбітае яйка, заправы і гэтулькі адвара, колькі трэба для утварэння друзлай, мяккай сумесі. Выкладзіце сумесь у змазаную маслам форму, выдушыце на паверхні відэльцам узор, пасыпце тонкім пластом паніровачных сухароў. Пакладзіце на паверхню кавалачкі сметанкавага масла, выпякайце ў духоўцы 1,5-2 гадзіны пры тэмпературы 175°С. Для ўзмацнення водару бручкавай запяканкі можна дадаць трохі дробна парэзанай і падсмажанай цыбулі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 197 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar