Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНА-ГРЫБНАЯ ЗАПЯКАНКА З РЫБАЙ

    -бульба (буйная, пашараваная) - 1 шт.

    -шампіньёны (партабелло) – 100 г

    -марская соль,

    -чорны перац - па густу

    -сом (паляндвіца) - 300 шт.

    -кервель (дробна парэзаны) - 2 г.л.

    -кроп (дробна парэзаны) - 2 г.л.

    -часнык (дробна нарэзаны) - 2 зубчыка

    -аліўкавы алей - 4 ст.л.

     

    Разагрэйце духоўку да 190 С. Парэжце грыбы тонкімі лустачкамі. Дзве хвіліны вымочвайце бульбачку ў халоднай вадзе, затым спаласніце. Выцісніце як мага больш лішняй вадкасці. На вялікай патэльні разагрэйце аліўкавы алей. На адну палову патэльні пакладзіце бульбачку і грыбы, злёгку перамяшайце і разраўняйце так, каб атрымаліся сярэдняй таўшчыні блінцы, смажце на вялікім агні. Калі ўбачыце, што ніз становіцца карычняватым, зменшыце агонь і смажце яшчэ. Праз 1-2 хвіліны паспрабуйце ўсё гэта перавярнуць і працягвайце смажыць. Паперчыце і пасаліце рыбу, пакладзіце яе на іншую палову патэльні, скуркай дагары. Смажце, пакуль не ўбачыце, што пачала з'яўляцца хрумсткая, карычняватая скарыначка. Перавярніце рыбу, пасмажце яшчэ 1 хвіліну і пастаўце ўсю патэльню ў духоўку на 3-5 хвілін. Час смажання залежыць ад таўшчыні паляндвіцы рыбы. Падавайце з зялёнай салатай, змяшанай з аліўкавым алеем, цытрынавым сокам і перцам.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar