Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА СА СПАРЖАЙ

    -спаржа – 500 г

    -сметанкавае масла - 1 ст.л.

    -бульба (рассыпістая) – 800 г

    -мушкатавы арэх,

    - соль - па густу

    -перац (свежазмелены) - па густу

    -зялёная цыбуля - 1 пучок

    -вяндліна – 250 г

    -сліўкі – 200 г

    -яйка - 4 шт.

     

    Спаржу ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Калі трэба - абрэзаць ніжнія канцы. Адварыць у невялікай колькасці падсоленай вады з 1 г. л. масла. Вычышчаную бульбу нацерці тым часам на буйнай тарцы. Форму вышмараваць пакінутым маслам, пакласці ў яе бульбу, пасыпаць здробненым мушкатавым арэхам і перцам. Зялёную цыбулю старанна вымыць і дробна нарэзаць. Вяндліну нарэзаць вузкімі палоскамі. Спаржу, вяндліну і цыбулю пакласці пластамі ў форму на бульбу. 1/8 л адвара спаржы змяшаць са сліўкамі і яйкамі і паліць страву. Запякаць 45 хвілін у папярэдне разагрэтай да 220 С духоўцы.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 209 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar