Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З ФЕНХЕЛЕМ

    -сметанкавае масла - 1.5 ст.л.

    -фенхель - 2 шт.

    -бульба – 650 г

    -сыр (цёрты) - 1/2 шклянкі

    -сыр (цёрты) - 6 ст.л.

    -сліўкі (густыя) - 1/2 шклянкі

    -соль,

    -перац (молаты) - па густу.

     

    Разагрэць духоўку да 200 С. Вышмараваць маслам форму для выпечкі. Нарэзаць бульбу і фенхель вельмі тонкімі лустачкамі. Пакласці ў падрыхтаваную форму бульбу ў тры пласта, чаргуючы яго двума пластамі фенхеля. Заправіць кожны пласт соллю і перцам, пасыпаць 2 сталовымі лыжкамі сыра і вышмараваць 1/2 сталовай лыжкі сметанкавага масла. Выліць зверху сліўкі. Выпякаць, пакуль бульбу не стане мяккай і не будзе лёгка пратыкацца нажом, каля 45 хвілін. Пасыпаць пакінутым 1/2 шклянкі цёртага сыра і выпякаць да залаціста-карычневага колеру, ад 15 да 20 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 190 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar