Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З ГРЫБНЫМ НАЧЫННЕМ

    -бульба - 6-7 шт. сярэдняга памеру

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -грыбы - 200 г

    -перац салодкі балгарскі - 2 шт.

    -памідоры - 2 шт.

    -масла сметанкавае - 2 ст.л.

    -малако - 3 ст.л.

    -сыр цвёрды - 150 г .

    -соль

    -перац чорны молаты

    -алей для смажання

    -зеляніна кропу

     

    Бульбу пачысціць, адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе. Цыбулю дробна парэзаць. Перац ачысціць ад насення, дробна парэзаць. Цыбулю абсмажыць на алеі да залацістага колеру. Памідоры ачысціць ад скуркі, нарэзаць дробнымі кубікамі. Дадаць да цыбулі перац і памідоры і смажыць яшчэ 5 хвілін. Паперчыць. Адвараную бульбу здрабніць у блендэры ці ў кухонным камбайне, дадаць масла сметанкавае, малако, чорны молаты перац. Грыбы нарэзаць дробна і адварыць да гатовасці. Злучыць грыбы з астатняй гароднінай. У форму для запекання выкласці палову бульбянога пюрэ. Выкласці грыбное начынне. Затым выкласці пакінутую частку пюрэ, змяшанага з дробна насечанай зелянінай. Сыр нацерці на тарцы і пасыпаць ім запяканку. Паставіць запяканку ў духоўку і запякаць на сярэднім жару на працягу 25 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar