Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З КАМБАЗОЛАЙ

    -бульба - 6 шт. (сярэдняга памеру);

    -сыр камбазола – 200 г;

    для залівання:

    -малако - каля 300 мл;

    -яйка - 1-2 шт.;

    -соль - па густу

     

    Бульбу прамыць, ачысціць і нарэзаць вельмі тонкімі лустачкамі. Для нарэзкі можна выкарыстоўваць тарку з шаткаваннем ці камбайн. А можна нарэзаць тонкія лустачкі нажом. З сыра камбазолы зрэзаць скарыначку і нарэзаць лустачкамі. Перад нарэзкай нож патрымайце ў гарачай вадзе, і сыр будзе лягчэй нарэзаць. Гарачатрывалую форму вышмараваць кавалачкам сметанкавага масла (рабіць гэта не абавязкова, але пажадана, каб запяканку было лягчэй даставаць з формы). Пакласці чвэрць бульбяных лустачак, затым пакласці пласт камбазолы, потым ізноў бульбу і сыр, і так, пакуль не скончацца ўсе прадукты. Сырны пласт - верхні. Яйкі злёгку ўзбіць, дадаць малако. Заліванне трохі заправіць соллю, але толькі зусім трохі (сыр салёны, таму запяканку лёгка перасаліць). Выліць малако з яйкамі ў форму. Форму накрыць фальгой і паставіць у прагрэтую да 200 С духоўку на 30 хвілін. Праз 30 хвілін зняць фальгу і запякаць яшчэ 10 хвілін. Гатовую запяканку сервіраваць гародніннай салатай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (13.07.2014)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar