Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З КУРЫНЫМ НАЧЫННЕМ

    -бульба (дробная) - 1.5 кг

    -соль - 1 дробка

    -кары - 1 г.л.

    -яйка - 2 шт.

    -кроп - 1 пучок

    для начыння:

    -фарш курыны - 300-400 г

    -салодкі перац (чырвоны) - 1/2 шт.

    -салера (маленькі карэньчык) - 1/3 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -соль - 1 дробка

    -сумесь перац - 1 г.л.

    -масла (для смажання)

    для залівання:

    -вада - 3/4 шклянкі

    -смятана - 2 ст.л.

    -мука - 2 ст.л.

    -яйка - 1 шт.

    -цвёрды сыр (цёрты) – 150 г.

     

    Спачатку неабходна сварыць бульбачку, ачысціць яе і пракруціць на мясасечцы. Дадаць яйкі, соль, кары, кроп нарэзаны (можна сушоны) па густу. Пакуль варыцца бульбачка, смажым начынне: фарш, трохі алею, кавалачкамі нарэзаны карэньчык салеры, чырвоны салодкі перац (можна замяніць 1 буйным памідорам), цыбулю. Дадаць соль, сумесь перцаў. Падсмажваем хвілін 10, здымаем з агню. Робім заліванне: вада, смятана, мука, яйка. Усё ўзбіць, каб не было камячкоў. Форму змазваем маслам і пасыпаем сухарамі. Выкладваем бульбяную масу, разраўняем і робім борцікі. Затым на бульбачку выкладваем начынне і заліваем смятанавай сумессю. Ставім у духоўку на 20 хвілін пры 220 С, затым дастаём запяканку бульбяную і зверху пасыпаем цёртым сырам. Ставім яшчэ на 25 хвілін. Запяканка бульбяная гатовая, калі зверху з'явілася залацістая скарыначка. Дастаём і наразаем прама ў форме на парцыённыя кавалкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (13.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar