Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З МАКАРОНАМІ

    -бульба – 700 г

    -макароны - 100-150 г

    -сыр (цёрты) - 70-80 г

    -масла сметанкавае - 80-100 г

    -соус таматавы ці памідоры – 400 г

    -перац,

    -соль - па густу.

     

    Вараную бульбу нарэзаць тонкімі кружкамі. Вогнетрывалую форму вышмараваць маслам, пакласці пласт бульбы і пасыпаць яго цёртым сырам. Макароны адварыць у падсоленай вадзе, адкінуць на друшляк, дадаць масла і цёрты сыр. Перамяшаць і пакласці макароны ў форму па-над бульбай. Пакінутую бульбу і макароны выкладваць у форму, чаргуючы пласты так, каб бульба апынулася зверху. Пасыпаць цёртым сырам, паліць таматавым соусам ці пакласці нарэзаныя кружкамі памідоры. Пасыпаць молатым перцам, пасаліць і запекчы ў загадзя разагрэтай духоўцы.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (13.07.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar