Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З МЯСНЫМ ФАРШАМ І САЛОДКІМ ПЕРЦАМ

    -бульба – 750 г

    -соль - па густу

    -салодкі перац (зялёны) - 1 шт.

    -морква - 2 шт.

    -салера (хвосцікі) - 2 шт.

    -зялёная цыбуля (з галоўкай) - 1 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -алей - па густу

    -ялавічына (фарш) – 400 г

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -ялавічны булён - 1/2 шклянкі

    -памідораў - 1-2 шт.

    -арэхі кеш’ю (для ўпрыгожвання) – 40 г.

     

    Вычышчаную бульбу адварыць на працягу 15-20 хвілін у падсоленай вадзе амаль да паўгатовасці. Гародніну ачысціць і дробна нарэзаць разам з бульбай. У глыбокай патэльні з разагрэтым алеем абсмажыць мясны фарш да гатовасці. Пасаліўшы і паперчыўшы, дадаць нарэзаную гародніну і абсмажваць яшчэ некалькі хвілін да мяккасці. Затым дадаць ялавічны булён і тушыць усё разам прыкладна 10 хвілін на слабым агні. Нарэзаць таматы лустачкамі, пару лустачак адкласці. Палову мяса, тушанага з гароднінай, пакласці ў форму. Зверху пакрыць лустачкамі таматаў, а затым пакласці пакінутае мяса з гароднінай. Адправіць запяканку ў разагрэтую духоўку і выпякаць прыкладна 20 хвілін пры 200 С. Гатовую гароднінную запяканку з фаршам упрыгожыць адкладзенымі лустачкамі таматаў, пасыпаць арэшкамі кеш’ю і падаць да стала.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (13.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar