Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З ПАМІДОРАМІ

    -600 г бульбы,

    -2 цыбуліны,

    -500 г памідораў,

    -400 г паляндвіцы,

    -1-2 ст.л. масла,

    -1/2 г.л. солі,

    -дробка чорнага перцу,

    -1/2 г.л. сухога цім’яна,

    -50 г цёртага сыра Гауда,

    -1/2 шклянкі смятаны,

    - масла для формы.

     

    Нарэзаць бульбу, цыбулю і памідоры лустачкамі. Падзяліць фарш на 5-6 тонкіх лустачак. Разагрэць духоўку да 200C. Добра абсмажыць лустачкі паляндвіцы з кожнага боку ў плыні дзвюх хвілін, выняць, затым пасаліць і паперчыць. Вышмараваць бляху маслам, пакласці пласт бульбы, пакласці паляндвіцу, паліць пакінутым маслам, затым ізноў бульбу, памідоры і цыбулю. Пасыпаць зверху соллю, перцам і цім’янам. Змяшаць яйка з сырам і заліць запяканку. Рыхтаваць у духоўцы 15 хвілін. З запяканкай можна падаць любую салату.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (13.07.2014)
    Праглядаў: 192 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar