Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ГАРОДНІННАЯ ЗАПЯКАНКА-РУЛЕТ

    -бульба - 3 шт.

    -кабачкі - 4 шт.

    -капуста – 200 г

    -фасоль (кансерваваная) – 200 г

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -салера - 1 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -мука пшанічная - 4 ст.л.

    -соль,

    -перац - па густу

    -кінза - па густу

    -алей (для смажання)

    -перац балгарскі (чырвоны, зялёны і жоўты) - 3 шт.

     

    Бульбу, ачысціўшы, нарэзаць саломкай і абсмажыць на алеі ці ў фрыцюрніцы. Капусту парваць на кавалачкі і адварыць у падсоленай вадзе амаль да гатовасці. Салеру нарэзаць тонкімі пласцінкамі. Дробна нарэзаць цыбулю, часнык і кінзу. З фасолі зліць вадкасць. Абсмажыць цыбулю з часныком на алеі да мяккасці цыбулі. Дадаўшы салеру, смажыць яшчэ 3 хвіліны. Затым дадаць да гародніны фасоль, сечаную кінзу, соль і перац. Перамяшаўшы, прагрэць гародніну і зняць з агню. Кабачкі нацерці на дробнай тарцы, затым зліць сок. Дадаўшы муку, соль і перац, перамяшаць масу. Разаслаць на стале харчовую плёнку. Пакласці на яе пластамі: палову кабачкоў, бульбу, капусту і, нарэшце, фасоль з гароднінай. З дапамогай плёнкі, добра прыціскаючы, згарнуць рулет і перанесці на бляху, змазаную алеем. Пасля чаго, вызваліць ад плёнкі і абшмараваць зверху пакінутым кабачковым цестам. Пакласці зверху перац, нарэзаны саломкай. Адправіць запяканку ў разагрэтую духоўку і запякаць пры 200 С прыкладна 30 хвілін да засмажвання.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar