Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ГАРОДНІННАЯ ЗАПЯКАНКА З КУРЫЦАЙ

    -600 г курынай грудкі,

    -3 морквы,

    -2 бульбы,

    -½ цыбуліны,

    -2 ст.л. ёгурта нетлустага,

    -½ ст.л. аліўкавага алею,

    -½ г.л. цукру,

    -кроп сушоны,

    -соль.

     

    На буйнай тарцы пацерці моркву, дробна нарэзаць цыбулю, перамяшаць іх, дадаўшы алей і цукар. Выкладваць прадукты ў форму для запяканкі пластамі: моркву з цыбуляй, кубікі нарэзанай сырой грудкі, падсаліць, тонкімі лустачкамі нарэзаную бульбу. Вышмараваць бульбу натуральным ёгуртам ці смятанай, пасыпаць кропам, запекаць ў разагрэтай да 160 градусаў духоўцы каля гадзіны.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 219 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar