Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ГАРОДНІННАЯ ЗАПЯКАНКА З МЯСАМ І СЫРАМ

    -памідоры - 3 шт.,

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.,

    -фасоль струкавая - 100 г,

    -свініна - 400 г,

    -сыр - 100 г,

    -паста таматавая - 40 мл,

    -цукар - 2 ст. л.,

    -соль,

    -перац чорны молаты

     

    Фасоль адварыць да паўгатовасці. Свініну нарэзаць на 4 часці і добра адбіць з двух бакоў. Цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі. Памідоры - кружочкамі. На дно гарачатрывалага посуду пакласці струкавую фасоль, пасаліць, паперчыць. Затым - свініну. Заправіць таматавай пастай, пасыпаць цукрам, пасаліць, паперчыць. Зверху - цыбулю, памідоры і сыр. Запякаць 30-40 хвілін пры 220 °С. Падаваць да стала.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 170 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar