Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ГАРОДНІННАЯ ЗАПЯКАНКА З НАСЕННЕМ СЛАНЕЧНІКА

    - бульба - 450 г

    - морква - 230 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - насенне сланечніка - 50 г

    - цыбуля-парэя (сцябло) - 2 шт.

    - часнык - 2 зубчыка

    - кабачкі - 2 шт.

    - грыбы - 100 г

    - сыр цёрты - 1 ст. л.

    - маяран - 1/4 г. л.

    - алей

    - соль - па густу,

    -перац - па густу

    - зеляніна пятрушкі - па густу.

     

    Сварыце нарэзаную долькамі бульбу і нарэзаную лустачкамі моркву ў падсоленай вадзе. Абсушыце і разамніце. Падсмажце нарэзаную рэпчатую цыбулю і вычышчанае насенне сланечніка на масле, пакуль цыбуля не стане мяккай. Злучыце з бульбяной сумессю, дадайце маяран і перац. Падсмажце нарэзаную кольцамі цыбулю-парэю і растоўчаны часнык у масле каля 5 хвілін. Паперчыце. Дадайце нарэзаныя лустачкамі кабачкі і грыбы і смажце 2-3 хвіліны. Пакладзіце палову прыгатаванай сумесі цыбулі-парэі ў цеплатрывалую пасудзіну. Зверху выкладзіце палову прыгатаванай бульбяной сумесі. Дадайце пакінутую сумесь цыбулі-парэі і пакінутую бульбяную сумесь. Пасыпце сырам і запякайце 20-25 хвілін да залацістага колеру. Аформіце сечанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 180 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar