Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ГЕРКУЛЕСАВАЯ ЗАПЯКАНКА

    -2 шкл. варанага геркулеса,

    -1 шкл. вараных круп, любых (па жаданні),

    -1 1/4 шкл. малака,

    -2 ст. л. алею,

    -2 ст. л. цукру,

    -1 ст. мукі.

     

    Перамяшаць усе прадукты. Выкласці ў плоскую, змазаную алеем бляху з высокімі краямі. Выпякаць у духоўцы пры сярэдняй тэмпературы каля 40 хвілін, каб атрымалася запяканка. Падаць да стала з малаком ці ўзварам. Калі вы жадаеце, каб запяканка была хрумсткай, пячыце яшчэ, атрымаецца вельмі смачны крэкер. Можна разрэзаць запяканку на кавалачкі любой формы і любога памеру. Падаваць да стала лепш цёплай. Гэта добры рэцэпт, які можна выкарыстоўваць для падрыхтоўкі пакінутага ад сняданку геркулеса і іншых каш. Асабліва смачна з ячнай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 202 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar