-2 шкл. варанага геркулеса,
-1 шкл. вараных круп, любых (па жаданні),
-1 1/4 шкл. малака,
-2 ст. л. алею,
-2 ст. л. цукру,
-1 ст. мукі.
Перамяшаць усе прадукты. Выкласці ў плоскую, змазаную алеем бляху з высокімі краямі. Выпякаць у духоўцы пры сярэдняй тэмпературы каля 40 хвілін, каб атрымалася запяканка. Падаць да стала з малаком ці ўзварам. Калі вы жадаеце, каб запяканка была хрумсткай, пячыце яшчэ, атрымаецца вельмі смачны крэкер. Можна разрэзаць запяканку на кавалачкі любой формы і любога памеру. Падаваць да стала лепш цёплай. Гэта добры рэцэпт, які можна выкарыстоўваць для падрыхтоўкі пакінутага ад сняданку геркулеса і іншых каш. Асабліва смачна з ячнай.
|