-крупа грачаная - 300 г
-тварог - 400 г
-яйкі - 3 шт.
-смятана - 1 шклянка
-паніровачныя сухары - 2 ст. лыжкі
-соль
З грачаных круп сварыце рассыпістую кашу. Астудзіце. Два яйкі ўзбіце з дзвюма сталовымі лыжкамі смятаны, пасаліце, злучыце з тварагом. Дадайце грачаную кашу і перамяшайце. Выкладзіце грачана-тварогавую масу ў змазаную маслам і пасыпаную сухарамі форму, вышмаруйце яйкам, змяшаным з дзвюма сталовымі лыжкамі смятаны. Запякайце да утварэння залацістай скарыначкі. Пры падачы разрэжце запяканку на порцыі і паліце пакінутай смятанай.
|