Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    КАБАЧКОВАЯ ЗАПЯКАНКА З БРЫНЗАЙ

    -1 кг маладых кабачкоў,

    -200 г брынзы,

    -50 г сметанкавага масла,

    -3 яйкі,

    -1 цыбуліна,

    -¾ шклянкі малака,

    -3 ст.л. цвёрдага цёртага сыра,

    - 2 ст.л. мукі,

    -2 ст.л. зеляні пятрушкі,

    -чырвоны і чорны молаты перац,

    -алей,

    -соль.

     

    Нарэзаць кабачкі ўздоўж на пластыкі каля 0,5 см таўшчынёй, абкачаць у муце, абсмажыць да скарыначкі і мяккасці.

    Дробна нарэзаць цыбулю, абсмажыць да мяккасці, пакласці здробненую брынзу, заліць усё двума яйкамі, злёгку іх узбіўшы, пасыпаць пятрушкай, паперчыць чырвоным перцам.

    Смажаныя кабачкі пакласці пластом у форму, вышмараваць масай з яйкаў і брынзы, затым ізноў пласт кабачкоў і пласт сыра з яйкамі і г.д.

    Апошні пласт - кабачкі. З 2 ст.л. мукі, сметанкавага масла, солі, перцу і яйка прыгатаваць соус: муку абсмажыць на масле, ўліць малако, пасаліць і паперчыць, ўліць ўзбітае яйка і добра перамяшаць, не пакідаючы камячкоў.

    Паліць соусам запяканку, зверху пасыпаць цвёрдым цёртым сырам, запякаць 20-25 хвілін у разагрэтай да 200 градусаў духоўцы.

    Часцей за ўсё гаспадыні аддаюць перавагу спалучаць кабачкі з рознымі фаршамі - курыным, мясным і г.д.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 190 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar