Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ХЛЕБНАЯ ЗАПЯКАНКА З ПАМІДОРАМІ

    - батон - 1 шт.

    - памідоры (спелыя) - 6 шт.

    - алей аліўкавы - 6 ст. л.

    - сыр - 400 г

    - арэхі грэцкія - 30 г

    - зеляніна пятрушкі і кропу - 2-3 галінкі

    - перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу.

     

    Батон нарэжце лустачкамі. Абапал абсмажце іх у масле (4 сталовыя лыжкі) да утварэння залацістай скарыначкі.

    Памідоры вымыйце, выдаліце пладаножкі, нарэжце лустачкамі, пасаліце і паперчыце.

    Духоўку папярэдне нагрэйце да 200°С. Сыр нарэжце лустачкамі. У форму пластамі ў выглядзе "чарапіцы" выкладзіце лустачкі хлеба, памідораў, сыра.

    Апырскайце пакінутым маслам і пастаўце на 10 хвілін у духоўку. Ядры грэцкіх арэхаў буйна пасечыце, пятрушку і кроп дробна нарэжце.

    Пасыпце запяканку арэхамі і зелянінай перад падачай на стол.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar