Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    КУКУРУЗНАЯ ЗАПЯКАНКА З ФАРШАМ І ГАРОДНІНАЙ

    - булён - 500 мл

    - соль - па густу

    -перац - па густу

    -мушкатавы арэх - па густу

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - булачка (чэрствая) - 1 шт.

    - яйка - 1 шт.

    - кукурузныя крупы - 100 г

    - часнык - 1 зубчык

    - мяса (змяшанае сечанае) - 500 г

    - морква - 100 г

    - зялёны гарошак - 200 г

    - сыр гауда (цёрты) - 200 г.

     

    Высыпаць у 380 г кіпячага булёна кукурузныя крупы і 15 хвілін варыць на слабым агні. Булачку размачыць, адціснуць і расцерці. Цыбулю і часнык пасекчы.

    Змяшаць булачку, сечанае мяса і заправіць соллю, перцам і мушкатавым арэхам. Кукурузную кашу пакласці на дно змазанай раздымнай формы.

    Зверху пакласці мясны фарш і запякаць 30 хвілін пры тэмпературы 200°С. Моркву дробна нарэзаць. Разам з гарошкам варыць 5 хвілін у 125 мл булёна.

    Зліць булён, пакласці гародніну разам з сырам па-над мясным фаршам. Паставіць яшчэ на 10 хвілін у духоўку і запекчы да гатовасці.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 335 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar