- сыр (цёрты) - 4 г. л.
- перац салодкі чырвоны - 2 шт.
- часнык (сечаны) - 2 ст. л.
- эстрагон - 10 г
- масла сметанкавае - 2 г. л.
- вада - 2 шклянкі
- цукар - 1 ст. л.
- соль - па густу
- крупа кукурузная - 1 шклянка.
Ў кіпячую ваду дадайце соль, цукар, засыпце кукурузную муку, бесперапынна памешваючы, пакуль вада зноў не закіпіць.
Як толькі вада з мукой закіпіць, дадайце ў кашу масла, частку сыра, паскладайце ў формачку і пастаўце на холад.
Струкі перцу разрэжце напалову і абсмажце, ачысціце ад скуркі і нарэжце саломкай.
З формачкі перакуліце кашу, пасыпце цёртым сырам, аформіце перцам, каперсамі і сечаным часныком і запячыце ў духоўцы да гатовасці. Аформіце зелянінай.
|