Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    МЯСНАЯ ЗАПЯКАНКА

    -300 г ялавічыны (мякаці),

    -500 г бульбы,

    -3 яйкі,

    -1-2 галоўка цыбулі,

    -1 ст. лыжку тамата-пюрэ,

    -1/4 шклянкі малака,

    -2 ст. лыжкі масла

     

    Прамытае мяса (мякаць) прапусціць праз мясасечку і злёгку падсмажыць на патэльні; дадаць дробна нарэзаную падсмажаную цыбулю, тамат-пюрэ, соль, перац, трохі булёна ці вады і тушыць на слабым агні пад вечкам 15-20 хвілін.

    Асобна падсмажыць вычышчаную і прамытую бульбу, нарэзаўшы лустачкамі і пасаліўшы; падсмажаную бульбу раскласці тонкім пластом на патэльні, па-над бульбай пакласці пласт падсмажанага мяснога фаршу, разраўняць, заліць узбітымі з малаком яйкамі і паставіць у духавую шафу на 5-10 хвілін для запекання.

    Пры падачы да стала пасыпаць запяканку дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 190 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar