Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    НІШЧЫМНАЯ БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З ГРЫБАМІ

    -бульба - 4 шт.

    -шампіньёны – 20 г

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -папрыка (салодкая молатая) - 1/2 г.л.

    -паніровачныя сухары - 2 ст.л.

    -алей

    -пятрушка (зеляніна) - па густу

    -соль - па густу.

     

    Вычышчаную бульбу сварыць да гатовасці, пасаліць, зліць палову бульбянога адвара і дадаць пару сталовых лыжак алею. Расцерці ў пюрэ. Грыбы вымыць, нарэзаць лустачкамі і абсмажыць на алеі з дробна нашаткаванай цыбуляй.

    Пасаліць па густу. Гарачатрывалую форму вышмараваць алеем, абсыпаць паніровачнымі сухарамі і пакласці пласт грыбоў, затым - пласт бульбянога пюрэ і пасыпаць папрыкай.

    Запякаць у духоўцы 10-15 хвілін пры тэмпературы 200 С. Гатовую запяканку падзяліць на порцыі, пасыпаць дробна нашаткаванай пятрушкай і падаваць да стала.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 166 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar