Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ПЯЧОНАЧНАЯ ЗАПЯКАНКА

    Для цеста:

    -0,5 кг бульбы,

    -1 яйка,

    -1 ст. лыжка мукі,

    -1 ст. лыжка сметанкавага масла.

    Начынне:

    -0,5 кг ялавічнай пячонкі,

    -2 цыбуліны,

    -1 яйка,

    -2 ст. лыжкі мукі,

    -0,5 г. лыжкі солі,

    -200 г сыра

     

    Бульбу адварыць, даць астыць, перакруціць праз мясасечку, дадаць яйка, муку, масла, перамяшаць.

    Пячонку ачысціць ад плёнак, нарэзаць невялікімі кавалачкамі і разам з цыбуляй прапусціць праз мясасечку.

    Дадаць яйка, муку, соль, перац. Усё добра перамяшаць. У змазаную тлушчам форму пакласці пласт бульбянога цеста, зверху пакласці начынне.

    Паверхню разраўняць нажом, пасыпаць цёртым сырам. Запякаць у духоўцы ў плыні 15-20 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 144 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar