Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЭЗКАЯ ЗАПЯКАНКА З БУЛЬБАЙ

    -бульба - 1 кг

    -сыр мацарэла – 125 г

    -тамат - 2 шт.

    -размарын (галінкі) - 2 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -яйка - 4 шт.

    -малако - 100 мл

    -сыравэнджаная вяндліна – 100 г

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -сыр (цёрты) - 2 ст.л.

    -зеляніна (свежая) - для ўпрыгожвання.

     

    Вымыць бульбу і адварваць у лупіне 20 хвілін. Сыр мацарэла нарэзаць тонкімі лустачкамі.

    Вымыць таматы, выдаліць пладаножкі і нарэзаць таматы тоўстымі кружочкамі. Размарын вымыць, абсушыць і адлучыць лісточкі ад галінак. Ачысціць зубчык часныку.

    Узбіць у місцы яйка і малако і прапусціць да іх праз прэс часнык. Падмяшаць палову нарэзанай кубікамі вяндліны і лісточкі размарына. Затым пікантна пасаліць і паперчыць.

    Нагрэць духоўку да 180 С. Зліць з бульбы ваду, трохі астудзіць і ачысціць. Нарэзаць клубні не занадта тонкімі кружочкамі.

    Старанна вышмараваць тлушчам форму для пірага ці круглую форму для запекання.

    Пакласці ў форму бульбу ў выглядзе чарапіцы напераменку з кавалачкамі таматаў і сыра.

    Заліць яечна-малочнай сумессю. Пасыпаць пакінутымі кубікамі вяндліны і цёртым сырам.

    Запякаць у духоўцы каля 25-30 хвілін. Выняць, пакрыць свежай зелянінай і падаць на стол.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar