Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫБНАЯ ЗАПЯКАНКА ПА-ІНДАНЭЗІЙСКУ

    -400 г рыбнай паляндвіцы

    - сок 1 лайма

    -3 сцябла цыбулі-парэі

    -1 г. л. тонкіх палосак цытрынавай цэдры

    -2 зубчыка часныку

    - 20 г свежага інжыра

    -1 невялікі струк чырвонага пякучага перцу

    -100 мл непадсалоджанага какосавага малака

    -1 яйка

    -1 г. л. солі

    -1 г. л. куркумы

    - 300 г вычышчаных і адвараных крэветак

    -трохі алею

     

    Рыбу вымыць, нарэзаць кубікамі і апырскаць сокам лайма. Цыбулю ачысціць.

    Зялёныя часткі цыбулі нарэзаць тонкімі палоскамі, белыя - дробна насекчы.

    Часнык і інжыр ачысціць і нарэзаць кубікамі. Пякучы перац ачысціць ад насення.

    Усё, акрамя зеляніны цыбулі, разам з какосавым малаком і яйкам пюрыраваць міксерам.

    Пасаліць і заправіць куркумой. Духоўку нагрэць да 180 градусаў. Крэветкі нарэзаць, змяшаць з палоскамі цыбулі і дадаць у рыбны фарш.

    Форму выслаць фальгой і пэндзлікам вышмараваць маслам.

    У форму пакласці рыбны фарш, разраўняць паверхню і накрыць фальгой. Форму паставіць у жароўню.

    У жароўню ўліць кіпень і паставіць яе ў духоўку. Запякаць 30 хвілін. Астудзіць.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 332 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar