Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫБНАЯ ЗАПЯКАНКА ПА-ПАРТУГАЛЬСКУ

    -1500 г трэскі ці іншай рыбы,

    -200 г алею,

    -700 г памідораў,

    -300 г рэпчатай цыбулі,

    -250 г морквы,

    -100 г мукі,

    -100 г сметанкавага масла,

    -300 г рыбнага булёна ці вады,

    -100 г сыра,

    -зеляніна,

    -соль,

    -чорны молаты перац.

     

    Для партугальскай кухні характэрна выкарыстоўваць вялікую колькасць гародніны, а яшчэ партугальцы вельмі любяць рыбу.

    У форме для пудынгу разагрэць алей і пакласці ў яго нарэзаную лустачкамі і падсоленую рыбу. Кавалачкі рыбы перакласці палоўкамі памідораў, лустачкамі цыбулі і вельмі тонкімі лустачкамі морквы.

    Падрыхтаваную такім чынам рыбу тушыць у духоўцы 20 хвілін. Муку спасераваць на сметанкавым масле, дадаць трохі рыбнага булёна ці вады, зеляніну, перац і соль.

    Атрыманы соус выліць на рыбу, пасыпаць яе цёртым сырам і печ у духоўцы яшчэ 8-10 хвілін. Падаць са свежай салатай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 414 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar