Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫБНАЯ ЗАПЯКАНКА З БУЛЬБАЙ І ГРЫБАМІ

    -марская рыба (любая) - 500-600 г

    -бульба - 4 шт.

    -шампіньёны – 500 г

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -алей

    -смятана - 2 ст.л.

    -маянэз

    -сыр (цвёрды) – 200 г

    -соль

    -перац чорны (молаты) - па густу.

     

    Грыбы нарэзаць тонкімі пласцінкамі і абсмажыць да гатовасці ў невялікай колькасці масла.

    Цыбулю рэпчатую нарэзаць кольцамі, затым кожнае кальцо на чатыры часткі, абсмажыць на алеі да празрыстасці.

    Бульбу ачысціць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, пакласці ў кіпячую падсоленую ваду і пагатаваць 5-7 хвілін, затым ваду зліць, а бульбу пакласці на змазаную алеем бляху.

    Бульбу трохі паліць смятанай. Паляндвіцу рыбы нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пасаліць, паперчыць, пакласці на бульбу. Зверху пакласці перамяшаныя шампіньёны з цыбуляй.

    Запяканку багата прысыпаць цёртым сырам, зверху зрабіць "сетачку" з маянэза. Запякаць на сярэднім жару (каля 180-200 С) на працягу 35-40 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 356 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar