Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА

    -300 г доўгазерневага рысу

    -8 лустачак сыравенджэнай вяндліны

    - 2 кубіка курынага булёна

    - 6 завязяў кабачкоў з кветкамі

    -2 ст. л. здробненых мяты і пятрушкі

    - 3 яйкі

    -200 мл какосавага малака

    -50 г цёртага пармезану

    -6 шт. інжыра

    -3 ст. л. аліўкавага алею

    - 0,5 г. л. здробненага перцу гарошку

    -соль

     

    Ў 0,75 л кіпячай вады растварыце булённыя кубікі. Кабачкі нарэжце лустачкамі, кветкі, выдаліўшы песцікі, разрэжце на 4 часці.

    У вялікім рондалі разагрэйце 2 ст. л. аліўкавага алею, усыпце рыс, кабачкі і пятрушку з мятай.

    Абсмажвайце на працягу 3 хвілін, увесь час памешваючы. Уліце булён, давядзіце да кіпення, паменшыце агонь і накрыйце вечкам.

    Варыце 18-20 хвілін. Яйка ўзбіце з какосавым малаком, пармезанам і перцам. Дадайце ў рыс і перамяшайце. Духоўку нагрэйце да 180°С (тэрмастат 6).

    Вышмаруйце алеем прастакутную форму і выкладзіце рыс. Разгладзьце паверхню. Зверху пакладзіце лустачкі вяндліны, чаргуючы іх з кветкамі кабачкоў.

    Запякайце на працягу 15-20 хвілін. Разрэжце на кавалачкі. Падавайце са свежым інжырам.

     

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 149 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar