Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА "ГРЫБНІЦА"

    -грыбы (шампіньёны) - 400 г

    -рыс- 3/4 шкл.

    -яйка курынае- 4 шт

    -малако- 100 мл

    -каўбаса (вараная) - 150 г

    -пятрушка дробна нарэзаная - 3-4 ст. л.

    -соль

    -перац чорны

    -часнык (грануляваны)

    -сыр цвёрды - 50 г

     

    Калі няма гатовага рысу - адварыць. Грыбы пачысціць, парэзаць дробна і пасмажыць.

    Пасаліць, паперчыць. патэльню вышмараваць маслам і пасыпаць сухарамі рыс пакласці ў патэльню, разраўняць і трохі ўтрамбаваць.

    Каўбасу парэзаць кольцамі і пакласці на рыс. зверху насыпаць грыбы ўзбіць малако з яйкамі, соллю і сечанай пятрушкай сумессю заліць запяканку пасыпаць цёртым сырам і ў духоўку.

    Духоўку разагрэць да 180 градусаў. Запякаць 25-30 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar