Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З АМЛЕТАМ

    -рыс - 100 г

    -яйка курынае - 10 шт

    -малако (1 гарбатны кубак)

    -масла сметанкавае- 100 г

    -соль

     

    Адварыць рассыпісты рыс у салёнай вадзе. Узбіць 10 яйкаў з малаком, пасаліць. Форму вышмараваць, пакласці рыс. Рыс заліць узбітымі яйкамі і паставіць форму ў нагрэтую духоўку да 180 С.

    Пякчы да гатовасці, прыкладна 45 хвілін. На гарачую запяканку пакласці кавалак сметанкавага масла і даць яму раўнамерна размеркавацца па запяканцы.

    Для таго, каб раніцай хутчэй прыгатаваць такі сняданак, можна з вечара адварыць рыс і прыбраць яго ў халадзільнік.

    Калі ў яйкі дадаць сыр, тыпу Фета, таксама будзе смачна. Да гэтай запяканкі можна падаць які-небудзь соус.

    Вельмі смачна з ткемалі, ці з кетчупам, ці са смятанай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 160 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar