Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З КАБАЧКАМІ

    -рыс – 300 г

    -малако - 1.5 л

    -яйка - 3 шт.

    -сыр пармезан (цёрты) – 100 г

    -цыбуля рэпчатая (невялікая) - 1 шт.

    -кабачкі - 3 шт.

    -аліўкавы алей - 2 ст.л.

    -сметанкавае масла – 30 г

    -маяран - 1 галінка

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -мушкатавы арэх - па густу.

     

    Усыпаць рыс у кіпячае малако, дадаць 2 г. л солі і варыць 18 -20 хвілін, часта мяшаючы. Парэзаць дробна цыбуліну і падсмажыць на алеі Пацерці на буйнай тарцы кабачкі.

    Адціснуць сок, і дадаць да смажанай цыбулі. Пакінуць на агні на некалькі хвілін. Астудзіць рыс да цёплага стану. Дадаць узбітыя яйкі, кабачкі, маяран, сыр, соль, перац і мушкатавы арэх.

    Нашмараваць форму маслам і выкласці рысавую масу. Зверху пакласці кавалачкі сметанкавага масла. Накрыць плёнкай і паставіць у халадзільнік .( лепш на некалькі гадзін)

    Нагрэць духоўку да 180 С і выпякаць запяканку 20 хвілін да утварэння скарыначкі. Падаваць гарачую са смятанавым ці сухарным соусам.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 323 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar