Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З КАРЫЧНЕВАГА РЫСУ З МАКАМ

    -2 ст. л аліўкавага алею

    -1 цыбуліна, дробна парэзаная

    -2 г. л насення маку

    -2 г. л насення гарчыцы

    -250 г карычневага рысу

    -1 (400 г) слоік парэзаных кансерваваных памідораў

    -1 ст. л таматавага пюрэ

    -1 л гародніннага булёна

    -175 г замарожанага гарошку

    -1 (410 г) слоік кансерваванай сумесі фасолі, прамыць

    -4 памідора, парэзаных

    -175 г сыра мацарэла, парэзанага кубікамі

     

    Kарычневы рыс цвярдзейшы, чым іншыя гатункі, што надае гэтай запяканцы асаблівасць.

    1. Нагрэць аліўкавы алей ў вялікім рондалі. Абсмажыць цыбулю на працягу 5 хвілін да мяккасці. Дадаць мак і гарчыцу і рыхтаваць яшчэ 1 хвіліну, калі насенне пачне патрэскваць, яно гатовае.

    2. Дадаць рыс, памідоры, таматавую пасту і булён і давесці да кіпення; варыць 30-40 хвілін.

    3. Дадаць гарошак і фасоль і рыхтаваць яшчэ 5 хвілін. Да гэтага часу рыс павінен быць далікатным і амаль уся вадкасць павінна выпарыцца. Прыправіць па густу.

    4. Разагрэць грыль. Перакласці сумесь на вялікую талерку і разраўняць зверху. Раскласці зверху пластамі памідоры і сыр. Запекчы пад грылем да залацістага колеру.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 359 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar