Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ТВАРОГАВАЯ ЗАПЯКАНКА З АНАНАСАМІ

    -750 г тварагу,

    -200 г кансерваванага ананаса,

    -3 яйкі,

    -3 ст.л. цукру,

    -2 ст.л. паніровачных сухароў,

    -1 ст.л. сметанкавага масла,

    -3 г.л. манных круп,

    - ванільны цукар,

    -разынкі,

    -1 цытрына (цэдра).

     

    У аднаго яйка адлучыць жаўток ад бялку, злучыць бялок з астатнімі яйкамі і з цукрам ўзбіць.

    На паўгадзіны заліць разынкі вадой, затым адкінуць іх на друшляк. Перамяшаць тварог, манныя крупы, цэдру цытрыны, разынкі і ванільны цукар, затым дадаць ўзбітыя з цукрам яйка і зноў да аднастайнасці перамяшаць.

    Узяць круглую форму, вышмараваць яе сметанкавым маслам і абсыпаць сухарамі, на дно пакласці ананас, зверху - тварог.

    Жаўток, які застаўся, трохі ўзбіць, абшмараваць масу зверху і запекчы на працягу 40 хвілін у разагрэтай да 180 градусаў духоўцы.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar