Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ТВАРОГАВАЯ ЗАПЯКАНКА З ЯБЛЫКАМІ

    -4 яйкі,

    -500 г тварагу,

    -5 ст.л. цукровага пяску,

    -75 г манных круп,

    -цэдра і сок 1 цытрыны,

    -75 г разынак,

    -500 г яблыкаў,

    -1 ст.л. разрыхляльніка,

    -соль,

    -ваніль.

     

    Яблыкі нарэзаць тонкімі долькамі (уздоўж), змяшаць з цукрам, цытрынавым сокам, цэдрай і разынкамі.

    Пакінуць на 1 гадзіну прамарынавацца. Жаўткі расцерці з тварагом, дадаць ванільны цукар, манныя крупы, разрыхляльнік. Бялкі ўзбіць з цукрам і дробкай солі.

    Узбітыя бялкі змяшаць з тварогавай масай і замарынаванымі яблыкамі. 1/3 яблычных долек адкласці для ўпрыгожвання запяканкі.

    Тварогавую масу выкласці ў змазаную маслам і пасыпаную сухарамі форму, зверху веерападобна выкласці пакінутыя яблычныя долькі. Запякаць у разагрэтай да 180 градусаў духоўцы 35-40 хвілін.

    Падаваць са смятанай ці ўзбітымі сліўкамі.

    Парада: Калі тварогавая маса будзе занадта густой, можна дадаць 1-2 ст.л. смятаны. Тады густ запяканкі будзе больш далікатным.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 156 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar