Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ВЕГЕТАРЫЯНСКАЯ ЗАПЯКАНКА

    -кабачкі - 4 шт.,

    -капуста брусэльская - 100 г,

    -памідоры - 2 шт.,

    -бульба - 500 г,

    - цытрыны - 2 шт.,

    -сыр цвёрдых гатункаў,

    -смятана - 1 шклянка,

    -масла,

    -зеляніна (любая),

    -соль,

    -арэх мушкатавы - на кончыку нажа

     

    Бульбу і кабачкі ачысціць, нарэзаць тонкімі долькамі ці кружкамі, пакласці у папярэдне змазаную маслам гарачатрывалую форму, пасаліць. Зверху - брусэльскую капусту (папярэдне падзяліць яе на суквецці), нарэзаныя кружкамі памідоры (калі памідоры чэры, то цалкам). Паліць усё сокам цытрыны, пасыпаць мушкатавым арэхам, заліць смятанай і пасыпаць тоўстым пластом цёртага сыра. Паставіць запякацца ў разагрэтую духоўку на 20-30 хвілін пры тэмпературы 180 °С. Гатовую запяканку можна падаваць як гарачай, так і халоднай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 197 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar