- 200 г вяндліны ці іншай вэнджаніны,
- 300 г гатовых макаронных вырабаў,
- 1/8 л смятаны,
- 2-3 яйкі,
- паніровачныя сухары,
-сметанкавае масла для формы.
Плоскую форму для суфле ці заліўнога прамазаць сметанкавым маслам і густа пасыпаць паніровачнымі сухарамі. Вяндліну дробна нарэзаць, перамяшаць з гатовымі макароннымі вырабамі, перакласці ў падрыхтаваны посуд, заліць сумессю смятаны і яйкаў і пасыпаць зверху паніровачнымі сухарамі. Мяса павінна быць цалкам зачынена. Рыхтаваць без вечка 15 хвілін пры поўнай магутнасці, пакуль вадкасць не застыне, а паверхня злёгку не падсохне.
|