Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ВЯНДЛІННАЯ ЗАПЯКАНКА

    - 200 г вяндліны ці іншай вэнджаніны,

    - 300 г гатовых макаронных вырабаў,

    - 1/8 л смятаны,

    - 2-3 яйкі,

    - паніровачныя сухары,

    -сметанкавае масла для формы.

     

    Плоскую форму для суфле ці заліўнога прамазаць сметанкавым маслам і густа пасыпаць паніровачнымі сухарамі. Вяндліну дробна нарэзаць, перамяшаць з гатовымі макароннымі вырабамі, перакласці ў падрыхтаваны посуд, заліць сумессю смятаны і яйкаў і пасыпаць зверху паніровачнымі сухарамі. Мяса павінна быць цалкам зачынена. Рыхтаваць без вечка 15 хвілін пры поўнай магутнасці, пакуль вадкасць не застыне, а паверхня злёгку не падсохне.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar