Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЕКАНКА З РАСКІ

    -раска - 700 г

    -сметанкавае масла -100 г

    -мука - 125 г

    -малако - 300 мл

    -сыр - 50 г

    -рыс - 50 г

    -яйка - 2 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Лісце раскі дбайна прамыць і адварыць у салёнай вадзе на працягу 15 хвілін, адкінуць на сіта, прамыць халоднай вадой, даць сцячы і дробна нарэзаць. Рыс, адварыць, не разварываючы, у салёнай вадзе і прамыць халоднай вадой. У асобным рондалі разагрэць смятанкавае масла і спасераваць муку, дадаць, памешваючы, раску і рыс, спасераваць разам 5 хвілін і, не перастаючы памешваць, уліць цёплае малако. Пасаліць, паперчыць і выкласці ў змазаную маслам і абсыпаную сухарамі гусятніцу. Заліць узбітымі яйкамі з цёртым сырам і запекчы ў духоўцы.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 197 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar