Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА БУЛЬБЯНАЯ

    -бульба - 213 г

    -яйка варанае - 1/2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 12 г

    -рыс - 10 г

    -сметанкавае масла - 10 г

    -сухары молатыя - 5 г

    -соус сметанавы - 50 г

    -смятана - 5 г

    -соль

     

    З бульбы і яйкаў прыгатаваць бульбяную масу. Прыгатаваць фарш: адварыць рыс у вялікай колькасці вады, дробна пасекчы яйка і нарэзаць дробна рэпчатую цыбулю. Цыбулю спасераваць, злучыць з яйкам, рысам, пасаліць і перамяшаць. На патэльню, змазаную маслам і пасыпаную сухарамі, пакласці палову бульбяной масы пластом 1,5 см, на яе - фарш. Зверху зачыніць другой паловай бульбяной масы. Паверхню выраўняць, вышмараваць смятанай. Запякаць у духоўцы пры тэмпературы 250°С да утварэння падрумяненай скарыначкі. Гатовую запяканку злёгку астудзіць, разразаць на порцыі. Перад падачай паліць смятанкавым маслам ці смятанавым соусам. Запяканку можна прыгатаваць з адной бульбяной масы, без фаршу; замест рысу можна выкарыстоўваць грыбы.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (17.07.2014)
    Праглядаў: 188 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar