Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА БУЛЬБЯНАЯ З ГРЫБАМІ

    -грыбы – 400 г

    -бульба – 800 г

    -сліўкі – 200 г

    -смятана – 250 г

    -сметанкавае масла – 80 г

    -часнык - 2 зубчыка

    -сыр (цёрты) - 6 ст.л.

    -чорны перац (молаты),

    -соль - па густу.

     

    Загадзя нагрэць духоўку да тэмпературы 180 С. Вышмараваць вялікую і плоскую форму для запяканкі 40 г сметанкавага масла. Ачысціць часнык, прапусціць праз часныкавыціскалку і пасыпаць форму. Хутка, але старанна прамыць грыбы, пачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Пачысціць бульбу, нарэзаць вельмі тонкімі лустачкамі. Палову бульбы раскласці ў форме, пасаліць, паперчыць і зверху раскласці грыбы, а потым пакінутую бульбу. Яшчэ раз пасаліць і паперчыць. Змяшаць сліўкі са смятанай і раўнамерна заліць бульбу. Пасыпаць сырам, а потым раскласці вельмі дробнымі кавалачкамі (шматкамі) пакінутае сметанкавае масла. Паставіць форму на сярэднюю рашотку ў духоўку і запякаць, пакуль не падрумяніцца (1 гадзіну 15 хвілін). Падаецца з зялёнай салатай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar