- кальрабі – 400 г
- бульба – 500 г
- салямі – 150 г
- цыбуля рэпчатая - 3 шт.
- сыр эмменталь (цёрты) – 200 г
- перац - па густу
- соль
- малако - 1 шклянка
- сліўкі - 1/2 шклянкі
- яйка - 2 шт.
- парашок салодкай папрыкі - па густу
- паніровачныя сухары - 2-3 ст. л.
- сметанкавае масла - 1-2 ст. л.
Кальрабі нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Салямі і цыбулю нарэзаць кубікамі. Усе кампаненты пакласці ў форму пластамі. Кожны пласт пасыпаць спецыямі і злёгку сырам. Завяршыць усё пластом бульбы. Заправіць соллю і парашком папрыкі. Заліць гэтай сумессю запяканку. Нагрэць духоўку да 200°. Пасыпаць зверху запяканку сухарамі. Масла растапіць і апырскаць ім запяканку. Запякаць на працягу 45 хвілін. Накрыць алюмініевай фальгой, калі верх занадта хутка набудзе карычняватае адценне
|