-700 г бульбянога пюрэ,
-6 ст. лыжак мукі,
-400 г паляндвіцы судака,
-200 г цвёрдага сыра,
-4 жаўтка,
-алей,
-соль,
-перац.
Змяшайце разам бульбянае пюрэ з мукой, пасаліце і паперчыце сумесь. Сыр натрыце на буйнай тарцы і выкладзіце ў міску. Дадайце ў яго жаўткі і ўсё добра перамяшайце. У форму для запекання па дне і бакам укладзіце бульбянае цеста, пратыкніце ў некалькіх месцах відэльцам і пастаўце ў разагрэтую да 200 градусаў духоўку на 3-5 хвілін. Паляндвіцу судака вымыйце, парэжце кавалачкамі, пасаліце, паперчыце і пакладзіце ў бульбяное цеста. Заліце рыбу сырна-яечнай сумессю і пастаўце запяканку запякацца ў духоўку на 15-20 хвілін.
|