Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА БУЛЬБЯНАЯ З ВЭНДЖАНАЙ ВЯНДЛІНАЙ

    -бульба – 1 кг

    -вяндліна – 150 г

    -сметанкавае масла - 1 ст.л.

    -сыр – 30 г

    -соль - па густу

    -соус белы - 2 шклянкі.

     

    Лустачкі варанай бульбы ці нарэзаную даўгаватымі кавалачкамі і абсмажаную бульбу пакласці нетоўстым пластом у прыгатаваную бляху ці міску, пасыпаць зверху дробна нарэзанай вэнджанай вяндлінай і зноў пакласці пласт бульбы. Заліць белым ці таматавым соусам, абсыпаць нацёртым сырам, пакласці зверху кавалачкі масла і запекчы ў духоўцы. Падобнай жа выявай можна прыгатаваць бульбяную запяканку з начыннем з вараных яйкаў, грыбоў ці селядца і з лустачкамі памідораў

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 178 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar