Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА ГАРБУЗОВАЯ З СЫРАМ

    - гарбуз - 1 кг

    - сыр (цёрты) - 100 г

    - морква - 250 г

    - насенне сланечніка (абсмажанае) - 100 г

    - сліўкі - 200 г

    - цыбуля-парэя - 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    - яйка - 4 шт.

    - цыбуля зялёная - 1 пучок

    - часнык - 1 зубчык

    - алей - 3 ст. л.

    - перац чорны молаты - па густу

    -імбір молаты - па густу

    - соль

    - зеляніна кропу ці пятрушкі.

     

    Мякаць гарбуза і морквы нарэзаць кубікамі, зялёную цыбулю і цыбулю-парэю - кольцамі. Рэпчатую цыбулю і часнык пасекчы і спасераваць на масле. Дадаць моркву, злёгку абсмажыць, пакласці цыбулю-парэю , зялёную цыбулю, гарбуз і смажыць яшчэ 5 хвілін. Заправіць соллю, перцам, імбірам, дадаць палову нормы насення. Для соусу яйка, сліўкі і сыр узбіць, пасаліць і паперчыць. Гародніну пакласці ў змазаную маслам форму, заліць яечным соусам, пасыпаць пакінутым насеннем і запякаць 20 хвілін пры 200°С. Пры падачы разрэзаць запяканку на порцыі і аформіць зелянінай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (17.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar