Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА ГАРОДНІННАЯ З КУРЫНЫМ ФАРШАМ

    -фарш - 300-500 г

    -капуста - 300 г

    -баклажан - 1-2 шт

    -морква - 1 шт

    -бульба -1 шт

    -памідоры - 2-3 шт

    -цыбуля - 1 вялікая галоўка

    -часнык -1 -булённы кубік,

    - соль

    -перац

    -масла

     

    Фарш трохі абсмажыць з цыбуляй у масле. Вышмараваць форму маслам. На дно пакласці цэлае капуснае лісце.На іх пластамі гародніну парэзаную на пластынкі, на яе фарш, затым пасечаную капусту.Пасыпаць часныком.Можна зрабіць яшчэ адзін ярус: ізноў гародніну і зноў фарш, потым капусту і на яе парэзаныя памідоры. Кожны пласт пасыпаць соллю і перцам. У канцы развесці кубік грыбны у вадзе (грам 100) і паліць гародніну. Зачыніць вечкам і на гадзіну ў духоўку. Можна рабіць з любой гароднінай і ў любой прапорцыі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (17.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar