-фарш - 300-500 г
-капуста - 300 г
-баклажан - 1-2 шт
-морква - 1 шт
-бульба -1 шт
-памідоры - 2-3 шт
-цыбуля - 1 вялікая галоўка
-часнык -1 -булённы кубік,
- соль
-перац
-масла
Фарш трохі абсмажыць з цыбуляй у масле. Вышмараваць форму маслам. На дно пакласці цэлае капуснае лісце.На іх пластамі гародніну парэзаную на пластынкі, на яе фарш, затым пасечаную капусту.Пасыпаць часныком.Можна зрабіць яшчэ адзін ярус: ізноў гародніну і зноў фарш, потым капусту і на яе парэзаныя памідоры. Кожны пласт пасыпаць соллю і перцам. У канцы развесці кубік грыбны у вадзе (грам 100) і паліць гародніну. Зачыніць вечкам і на гадзіну ў духоўку. Можна рабіць з любой гароднінай і ў любой прапорцыі.
|