Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА КАПУСНАЯ

    -1 качан капусты сярэдняй велічыні,

    -1/2 шклянкі сухароў,

    -1 цыбуліна,

    - паўшклянкі алею,

    -1 ст. лыжка крухмалу,

    -соль,

    -молаты перац,

    -2 шклянкі соусу "бешамель".

     

    Качан капусты разрэзаць уздоўж на часткі, адварыць іх у падсоленай вадзе, затым дробна пасекчы.

    Да алею дадаць крухмал, сухары, капусту, падсмажаную на масле цыбулю, па густу соль, перац, усё перамяшаць і ўвесці соус.

    Бляху ці міску вышмараваць маслам, пасыпаць сухарамі і пакласці туды прыгатаваную капусную масу.

    Зверху пасыпаць сухарамі і запякаць у духоўцы.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar