-1 качан капусты сярэдняй велічыні,
-1/2 шклянкі сухароў,
-1 цыбуліна,
- паўшклянкі алею,
-1 ст. лыжка крухмалу,
-соль,
-молаты перац,
-2 шклянкі соусу "бешамель".
Качан капусты разрэзаць уздоўж на часткі, адварыць іх у падсоленай вадзе, затым дробна пасекчы.
Да алею дадаць крухмал, сухары, капусту, падсмажаную на масле цыбулю, па густу соль, перац, усё перамяшаць і ўвесці соус.
Бляху ці міску вышмараваць маслам, пасыпаць сухарамі і пакласці туды прыгатаваную капусную масу.
Зверху пасыпаць сухарамі і запякаць у духоўцы.
|